Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin geleceği ve mutluluğu için eğitimini ve gelişmesini sağlamak, kültürel değerlerimizi onlara aktarmak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak bireyler yetiştirerek başarı ve kalite düzeyi ile örnek bir okul olarak, Öğrencilerimizin çağdaş eğitim anlayışı içerisinde kişiliklerini geliştiren, kendisini ifade eden, yaratıcı, girişken, okur-yazar, dinamik, ahlaki değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Yetenekleri konusunda bilim ve teknolojinin farkında olan değişime ve gelişime açık, çağdaş demokratik ve ahlaklı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Merkezi ısıtma.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karaburunataturk.meb.k12.tr

Adres - MORDOĞAN MAH. 142 SK. İZMIR KARABURUN ATATÜRK ILKOKULU SİTESİ NO: 9A KARABURUN / İZMİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İzmir-Üçkuyular´dan hareket eden Karaburun-İzmir dolmuşları ile Mordoğan´a ulaşılabilmektedir.Ayrıca Eshot 761 Karaburun-Urla hattı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir´e 85 km. Karaburun´a 20 km.